Loading...

Kreu

Kreu
Kreu 2018-05-18T11:09:47+00:00

Rreth Nesh!

Kompania Rotex ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2017 si nje kompani partenere me firmën Albunivers.shpk në industrinë e prodhimit të profileve të PVC-së për dyer dhe dritare dhe gjithashtu mban ekspluzivitetin e dyerve të brendëshme WPC të njohura si dyer të kompozuara nga Druri dhe PVC-ja e sjellë si risia më e vlerësuar e viteve të fundit me fushën e  ndërtimit të specializuara kunderejt lagështirës, kundër-bakterieve, shumë të forta dhe gjithashtu të bukura estetikisht. Ndërsa përsa i përket profileve të plastikës kompania Rotex ju ofron të zgjidhni midis 3 profileve tane që u përshtaten nevojave tuaja.

Lexo më shumë