Rreth Nesh

/Rreth Nesh
Rreth Nesh 2019-03-03T20:25:05+00:00

Kompania Rotex ka filluar aktivitetin e saj në vitin 2017 si nje kompani partenere me firmën Albunivers.shpk në industrinë e prodhimit të profileve të PVC-së për dyer dhe dritare dhe gjithashtu mban ekspluzivitetin e dyerve të brendëshme WPC të njohura si dyer të kompozuara nga Druri dhe PVC-ja e sjellë si risia më e vlerësuar e viteve të fundit me fushën e  ndërtimit të specializuara kunderejt lagështirës, kundër-bakterieve, shumë të forta dhe gjithashtu të bukura estetikisht. Ndërsa përsa i përket profileve të plastikës kompania Rotex ju ofron të zgjidhni midis 3 profileve tane që u përshtaten nevojave tuaja.

Fabrika e Rotex e vendosur në Km 4 të Autostradës Durrës-Tiranë është fabrika më e madhe në trojet Shqiptare e prodhimit të profileve të plastikes dhe prodhimit të një shumllojshmërie formash të gominave.

I paisur me 3 linja ekstruderi të prodhimit të profileve te dritare, të prodhimit te kasave te dyerve WPC dhe një game të ndryshme gominash të të gjithave perdorimeve ka nje kapacitet prodhimi prej    Tonësh.

Si një fabrikë e standarteve Europiane ofron një ambient shumë të përshtatshem dhe frymëzues për punëtoret duke sjellur nje produktivitet cilësor.